Canada – Eagle Eye Adventures

Bij Eagle Eye Adventures willen wij er voor zorgen dat door onze persoonlijke inspanning veel plezier beleeft op al onze whale watching en beren tours.

De geheimen van Vancouver Island worden geopenbaard als we je meenemen door enkele van de meest majestueuze kustlijnen in de wereld. Ons seizoen 2014 staat voor de deur, dus voel je vrij om onze website te bekijken regelmatig te checken voor de avonturen wij te bieden hebben vanuit het mooie Campbell River, BC.

U kunt heerlijk ontspannen in comfortabele snelle en veilige, Transport Canada goedgekeurde 28 foot zodiac het type boten die u uit de sleur van het dagelijks leven halen en een onvergetelijke trip bezorgen door naar de magie van Desolation sounds, de Discovery Eilanden en Johnstone Strait.

Je zal de geest van de walvis (orka’s, dwergvinvissen en grijs) vangen, door te luisteren via de Hydrophone, kijken naar de zeeleeuwen, stoeiend met Pacific witflankdolfijnen, en zelfs beren, zowel zwarten en Grizzlies, Walvissen, Bear en Ocean Rapids.

Wij zijn gespecialiseerd in walvissen, beren en de oceaan rapids tochten, en we werken via de Discovery Passage en de Johnstone Strait, richting de “Aaron Rapids”, de tweede snelste stroomversnelling in de wereld!

Onderweg naar de ‘s werelds meest opwindende oceaan stroomversnelling met de namen ”Devils Hole” en de “Aaron Rapids” (The Drain). Kunnen we zelfs zwarte beren, de kaneel beren en grizzly beren of wolven tegenkomen.

We kunnen ook orka’s, dwergvinvissen, pacific witflankdolfijnen, bruinvissen, zeeleeuwen en zeehonden op weg naar Inlet Bute tegen komen, en beren zien die langs de oevers voor mooie close-up ontmoeting zorgen als ze zich voeren met schelpdieren.

Een zeer onvergetelijke ervaring die U niet mag missen.

Web: http://www.eagleeyeadventures.com/nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Eagleeyeadventures/timeline

Eagle eye adventures logo

Go Canada logo

http://www.gocanada.nl/

Bezoek de USA Canada reismarkt
1 – 2 november 2014 in Figi, Zeist
http://www.usacanada.nu/

Air Transat logo

Vluchten naar Canada: http://www.airtransat.nl/nl/index.aspx

Deel dit tweede scherm op: