Buntfires

Kees van de Bunt is al vanaf ’97 actief in de Haardenbranche. Na ervaring bij een haardenfabriek te hebben opgedaan, is hij in 2000 zelf gestart met een haardenzaak. Vanaf dat moment ligt de focus op het leveren van klant specifieke oplossingen op het gebied van haarden. Er bleek in de markt behoefte aan haarden op maat. De consument was duidelijk op zoek naar inzethaarden zonder hak- en breekwerk. Vanaf 2009 ontwikkelt Buntfires een serie kwalitatieve inzethaarden met de mogelijkheid deze als maatwerkvariant te produceren.

De haardenspecialist uit het midden van het land staat niet stil. Begin 2014 introduceert Buntfires onder andere de ‘Flores’. Gevolgd door de ‘Julius’ begin 2015, lijnen van vrijstaande uitvoeringen als reactie op de groeiende vraag vanuit de klant. Onze vrijstaande kachels zijn no-nonsense kachels; hightech en zelfsturend, robuust én afgewerkt met details. Met een mooie laslijn en handgrepen als uiting van pure ambacht. Voor liefhebbers, die graag hout stoken, maar tegelijkertijd een product willen dat vakmanschap uitademt. Waar passie in het product wordt gelegd. Een verwarmer, die synoniem staat aan sfeer en beleving. En waar de allernieuwste verbrandingstechnieken zijn toegepast.

Buntfires biedt vandaag de dag fronthaarden, maatwerkhaarden in hoekvariant en de serie vrijstaande kachels op hout en de Flores nu ook op gas. Elke kachel van Buntfires is klant specifiek gebouwd. In plaats van massaproductie uit het buitenland vervaardigt Buntfires een ambachtelijk, traditioneel Oer-Hollands kwaliteitsproduct in eigen huis. Qua maatvoering en aansluitingen is veel mogelijk. Natuurlijk voldoen de haarden en kachels aan alle moderne & actuele eisen op het gebied van wonen en milieu. Daarnaast is Buntfires een compact bedrijf met korte lijnen en een uiterst persoonlijke aanpak. Buntfires verzorgt álles van a tot z: van ontwerp op maat tot productie en een eigen servicedienst. Tenslotte, maakt Buntfires gebruik van een streng geselecteerd en sterk dealernetwerk verspreid over Nederland. Zo is er altijd wel een dealer van Buntfires in uw buurt!

Oprichter Buntfires
Kees van de Bunt

http://www.buntfires.nl/

Deel dit tweede scherm op: