Beautysalon Top 100

Beautysalon Top 100
Na het succes van 2015 wordt dit jaar de beauty marketing verkiezing Beautysalon Top 100 voor de tweede keer gehouden door Beautyspot.nl. Salons met personeel en salons zonder personeel konden zich inschrijven of werden genomineerd door hun klanten. Consumenten konden tot 15 augustus stemmen op hun favoriete salon en de salons deden er alles aan om zoveel mogelijk stemmen te werven. De twee categorieën hebben beiden een top 3 en daaraan worden mooie prijzen weggegeven. Met Life is Beautiful zijn we langsgegaan bij de Top 3 van beide categorieen om de prijzen uit te reiken. Welke salon mag zich de meest populaire beautysalon van Nederland noemen?

Meer informatie: www.beautysalontop100.nl

Beautyspot.nl
Beautyspot.nl is hét onafhankelijk online platform voor de (B2B) beautybranche met specifieke kennis van product en markt waar doelgroepen elkaar kunnen ontmoeten. Beautyspot.nl is altijd actueel met content voor beautyprofessionals.

Beautyspot.nl biedt haar bezoekers redactionele, onafhankelijke content die voorziet in hun behoefte om een betere professional in hun vak te worden. Dit is meer dan alleen (branche)nieuws brengen. Beautyspot.nl helpt de bezoeker om haar vak beter uit te oefenen en de bedrijfsvoering te verbeteren.

Wie bij wilt blijven in zijn of haar vak als beautyprofessional, is lid van Beautyspot.nl!

Meer informatie: https://www.beautyspot.nl/

Beautyspot.nl live edition
Van 10 | 11 | 12 september zal de Beautyspot.nl live edition plaatsvinden in de Jaarbeurs Utrecht. De beurs voor beautyprofessionals die geen ontwikkelingen en nieuwtjes willen missen en altijd bezig zijn met zichzelf verbeteren en het leren van nieuwe dingen.

Meer informatie: http://www.beautyspotlive.nl/

Deel dit tweede scherm op: