Life is Beautiful Hair & Beauty Event

Life is Beautiful Hair & Beauty Event powered by Beauty Pillow

Zakelijkheid en amusement wisselen elkaar af door powersessies, workshops, (hair)fashionshows, entertainment èn een handelsplein. De professionals uit de Beauty & Hairbranche krijgen een mooi programma aangeboden met als invalshoek “Nieuwe Inzichten en Verbinding”.

Presentatie van dit spectakel is in handen van Winston Post.

Datum: 7 november 2016
Locatie: Eusebiuskerk in Arnhem.
Tijdstip: van 13.00u tot 19.00u

Bent u ondernemer en werkzaam in de Beauty & Hairbranche en wilt u en uw medewerkers een bruisende middag hebben waarbij uw professie centraal staat? Ga dan naar de Bezoekerspagina op onze website en schrijf u in.

Wilt u met uw organisatie als standhouder ook deelnemen aan dit spectaculaire evenement? Neem dan contact op met Mirjam van Essen, via mail mirjam@beautypillow.nl of mobiel 06.13732065 en informeer naar de mogelijkheden.

Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Voor meer informatie over dit evenement: http://www.beautypillowevent.nl

beauty pillow producten

Het satijnen kussensloop van Beauty Pillow is een echte musthave en in 14 prachtige kleuren verkrijgbaar. De fijne gladde structuur van het satijn zorgt voor een stralende huid en een glanzende haardos. Geen slaapvouwen meer in het gezicht, het haar in model en een huid die heerlijk zacht aanvoelt. Een probleemhuid knapt aanmerkelijk op en rimpeltjes verfijnen. Bovendien is het een anti-allergeen tegen huisstofmijt en slaapt het heerlijk verkoelend.

Ga naar www.beautypillow.nl voor verkoopadressen en nadere informatie. Wil jij in je salon ook de Beauty Pillow gaan verkopen? Mail dan naar info@beautypillow.nl.

Beauty Pillow

Deel dit tweede scherm op: