Alexandra’s Zoet

Mijn passie voor lekker eten en koken is begonnen bij mijn Italiaanse oma. Zij leerde mij de basis van goed eten. De verschillende geuren van verse kruiden uit haar tuintje inspireren mij nog dagelijks. Ik vind het heerlijk om met eerlijke producten goed eten te bereiden.

Als Gezondheidswetenschapper ben ik mij bewust van wat voeding met ons lichaam doet. Mijn doel is dan ook om iedereen te laten ervaren dat gezond en lekker heel goed samen gaan. Het liefst werk ik met goede biologische en verse ingrediënten, direct van het land.

Daarnaast maak ik taarten op basis van natuurlijke suikers, vrij van glutenbevattende granen en lactose. Zo kan echt iedereen genieten van mijn huisgemaakte taarten. Alle taarten zijn bijzonder smaakvol, met veel liefde en aandacht bereid en dat proef je.

Heb je iets te vieren? Of gewoon zin in een stuk huisgemaakte taart? Alexandra’s Zoet biedt haar taarten aan op de markt, online, bij horeca en bedrijven. Ook geeft ze workshops en kinderfeestjes in haar bakkerij in Amsterdam.
Wil je meer weten? Neem contact op met Alexandra: www.alexandrazoet.nl of www.facebook.com/AlexandrasZoet of 06 246 687 22.

Deel dit tweede scherm op: