Alexander Monro Borstkankerziekenhuis

Het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis is hét gespecialiseerde borstkankerziekenhuis van Nederland. Luisteren, vertrouwen en betrokkenheid kenmerken onze aanpak. Wij nemen ruim de tijd voor elk consult.

Snel en persoonlijk
In het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis werken de artsen en verpleegkundigen nauw samen in één team, aan één aandoening. Ons multidisciplinaire team overlegt twee keer per dag. Op deze wijze voorkomen wij onduidelijkheid of onnodige wachttijden. Met een doorverwijzing van de huisarts kunt u vaak nog dezelfde dag bij ons terecht voor onderzoek én uitslag. Binnen 24 tot 48 uur hebben wij een voorstel voor een behandelplan. Een eventuele behandeling plannen wij zo snel mogelijk, op een dag dat het ú uitkomt.

Ons team
Al onze bevlogen professionals hebben ervoor gekozen om zich te specialiseren in borstkanker. Ons behandelteam bestaat uit mammacare verpleegkundigen, chirurgen, internist-oncologen, radiotherapeut-oncoloog, radiologen, anesthesiologen, nucleair geneeskundige, laboranten en plastisch chirurgen, seksuoloog, psycholoog, fysiotherapeuten en een maatschappelijk werker.

Website: http://www.alexandermonro.nl

logo alexander mono

Deel dit tweede scherm op: